duminică, 27 aprilie 2014

Exercitii pentru gat

Glisare gat
Începe cu gatul drept. Gliseaza încet barbia înainte. Mentine timp de cinci secunde si revino la pozitia initiala. Se repeta de zece ori. 
 
Extensie gat
Fara arcuiesti spatele, misca incet capul înapoi, astfel incat sa privesti in sus. Mentine timp de cinci secunde. Revino la pozitia de pornire. Se repeta de zece ori. 
 
Rotatie gat
Incepe prin a privi drept inainte. Roteste incet capul spre stanga. Tine apasat timp de zece secunde, apoi revino la pozitia initiala. Apoi, roteste incet capul spre dreapta. Tine apasat timp de zece secunde. Revino la pozitia de pornire.Se repeta de zece ori. 
Inclinare gat
Incepe prin a privi drept inainte. Inclina incet capul spre stanga. Folosind mana stanga pentru rezistenta, folosete muschii de la gat pentru a apasa împotriva ei. Tine timp de cinci secunde, apoi revino la pozitia initială. Apoi, inclina incet capul in partea drepta. Tine timp de cinci secunde. Revino la pozitia de pornire.Se repeta de zece ori. 
Ridicari de umeri
Incepe prin a privi drept inainte. Ridica incet ambi umeri in sus. Tine timp de cinci secunde, apoi revino la pozitia initială. Se repeta de zece ori. 

Tine capul într-o pozitie neutra, în orice moment. Aplica o presiune la cap în următoarele pozitii timp de 5 secunde, apoi relaxeaza. Flexie cu mână la frunte. Extensie cu mână la spatele capului. 






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu